16-Dec-2012, 17:30:44
In pregatirile pentru debutul sau la Motor Show din Paris, au fost dezvaluite pretul si specificatile noului model de la Toyota si anume Toyota Auris.

Modelul britanic Auris este disponibil intr-o gama de 4 niveluri de echipare : Active,Icon,Sport si Excel. Modelele entry-level din pachetul Active incep de la 14,495 lire si vin echipate cu aer conditionat, radio casetofon stereo care suporta MP3 , geamuri si oglinzi electrice.

La modelele de nivel mediu ,Icon, se adauga jante de 16-inch din aliaj, un radio DAB, faruri pentru ceata fata si un aparat rear-view, in timp ce modelele Auris Sport obtine jante de 17-inch, scaune sport in fata si difuzore spate. Preturile pentru un model sport Auris incep de la 19,245 lire.

Modelele Excel incep de la 20,245 lire, si, de asemenea, obtin jante de 17-inch din aliaj, plus scaune negre, tapiterie din velur (desi pielea este o optiune), clima precum si noul sistem de asistenta Toyota.

Aceasta este cea mai recenta versiune de la Toyota,sistemul de auto-parcare, acesta scaneaza spatii destul de mari pentru a facilita parcarea masinii, soferul trebuie doar sa controleze acceleratia si frana.

Nou pentru gama Auris, sistemul poate sa parcheze in curbe precum si la fel de bine poate sa te si scoata din parcare.