06-Sep-2017, 11:43:55
Toyota Camry Commemorative Edition a fost anunțată săptămâna aceasta, marcând 54 de ani de fabricare australiană pentru producătorul japonez înainte de închiderea ușilor din fabrică în octombrie.

Limitat la doar 54 de unități - unul pentru fiecare an Toyota a construit vehicule în această țară - Camry ediția limitată se bazează pe varianta atrăgătoare Atara SL Hybrid, de la 41.150 $ plus costurile de drum.

Toyota spune că varianta hibridă a fost aleasă ca fiind "cea mai sofisticată versiune a celei mai avansate tehnologii avansate din punct de vedere tehnic din Australia".

Caracteristicile unice includ vopsea de metal de argint cu un acoperiș negru contrastant, garnitura roșie pe grila din față inferioară, iluminarea albastră a picioarelor și plăcile "Camry", ornamentele interioare ale ochiurilor de plasă, împreună cu covorașele și insignele de la Commemorative Edition.

Un alt echipament transmis de la autovehiculul de bază include șapte airbag-uri, o cameră de luat vederi din spate, frânare pre-coliziune, cruise control adaptiv, fază lungă automată, avertizare la ieșirea din benzile de circulație, alertă transversală, navigație prin satelit cu actualizări de trafic live, , scaune cu accente de piele, senzori de parcare față și spate și încărcare telefon fără fir.

La fel ca Atara SL Hybrid, Camry Commemorative Edition dispune de o propulsie pe benzină de 150 kW, combinată cu benzină, echipată cu un motor pe benzină aspirat de 2,5 litri, cu motor electric și transmisie electronică variabilă continuu. Consumul de combustibil este evaluat la 5.2L / 100km pe ciclul combinat.

Angajații australieni au produs peste 2,1 milioane de Camrys, dintre care 1,2 milioane au fost exportate pe piețele de peste mări.

Unul dintre cele 54 de Camry speciale va fi păstrat de Toyota Australia, iar un altul va fi trimis la Muzeul Toyota Motor Company din Japonia - lăsând 52 de clienți.

Faceți clic pe fila cu fotografii pentru mai multe imagini
Toyota Camry Commemorative Edition

Prețuri

Camry Commemorative Edition - 41.450 dolari

Caracteristici speciale

    
Vopsea exterioară metalică exterioară
    
Acoperișul vopsite în negru
    
Garnitură roșie pentru buza inferioară a grilajului
    
Albastru de picioare și iluminare placă de zgârieturi
    
Șnur interior de plasă sport
    
'Etichete comemorative' și panglici